640x74

Tag: Koronavirusi

4 raste të reja me koronavirus në Rahovec, 71 në gjithë...

4 raste të tjera janë regjistruar në 24 orët e fundit në Rahovec dhe 71 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh IKSHPK-ja...

2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

2 raste të reja me koronavirus në komunën tonë dhe 69 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

S’ka në Rahovec, 85 raste të reja me koronavirus në gjithë...

85 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në Kosovë dhe asnjë në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti...

1 rast i ri me koronavirus në Rahovec

117 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 1 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

S’ka në Rahovec, 119 raste të reja me koronavirus në gjithë...

119 raste të reja me koronavirus në Kosovë në 24 orët e fundit dhe asnjë në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti...

6 raste të reja me koronavirus në Rahovec

141 raste të reja me koronavirus janë regjistruar në Kosovë në 24 orët e fundit, derisa 6 prej tyre janë nga komuna jonë. Kështu njoftoi...

1 rast i ri me koronavirus në Rahovec

99 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 1 komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në vend. Më...

2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

169 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 2 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

S’ka në Rahovec, 162 raste të reja në gjithë Kosovën

162 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe asnjë në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

LAJMI I FUNDIT: 1 rast i ri me koronavirus në Rahovec,...

162 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 1 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...