640x74

RRETH RAHOVECIT

BUJQËSIA

Ndikimi i Faton Pecit në varfërimin e Vreshtarëve, e pasurimin e...

Pa vreshtarë, nuk do të kishte as verëtarë. Megjithatë, e kundërshta qëndron për Faton Pecin – Ministrin e Bujqësisë. Ministri aktual i Bujqësisë, Faton Peci,...

Subvencion edhe për rrushin e verës, 4 cent për kilogram

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, të premten ka qëndruar në Rahovec, nga ku ka dhënë lajmin e mirë për rritjen...

Subvencionet nga Ministria e Bujqësisë, sot hapet thirrja për fermerët

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka njoftuar të gjithë fermerët se është hapur thirrja për aplikim për gjashtëmujorin e parë të programit të pagesave...

SPORT

MAGAZINA

NACIONALE