640x74

Tag: Koronavirusi

LAJMI I FUNDIT: 2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

2 raste të reja me koronavirus në vendin tonë dhe 129 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

LAJMI I FUNDIT: 4 raste të reja me koronavirus në Rahovec

4 raste të reja me koronavirus në komunën tonë dhe 205 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

Këta janë të gjithë laboratorët privatë ku mund t’i kryeni testimet...

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se Bordi për Licencim të Institucioneve Private Shëndetësore ka licencuar 29 laboratorë për të kryer testime për COVID-19, raporton...

LAJMI I FUNDIT: 2 raste të reja me koronavirus në Rahovec,...

2 raste të reja me koronavirus në komunën tonë dhe 172 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

LAJMI I FUNDIT: 3 raste të reja me koronavirus në Rahovec

3 raste të reja me koronavirus në komunën tonë dhe 196 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

LAJMI I FUNDIT: S’ka në Rahovec, 224 raste të reja me...

224 raste të reja me koronavirus në gjithë Kosovën dhe asnjë në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

LAJMI I FUNDIT: 6 raste të reja me koronavirus në Rahovec

6 raste të reja me koronavirus në Rahovec dhe 276 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

181 raste të reja me koronavirus në nivel vendi, asnjë në...

181 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe asnjë në komunën tonë. Kështu njoftoi para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në vend. Më...

LAJMI I FUNDIT: S’ka në Rahovec, 103 raste të reja me...

95 TË SHËRUAR DHE 103 RASTE ME COVID-19! Më datën 16 korrik 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-PCR, janë testuar...

LAJMI I FUNDIT: 1 rast i ri me koronavirus në Rahovec

40 TË SHËRUAR DHE 216 RASTE ME COVID-19! Sot më 12 korrik 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-PCR, janë testuar...