640x74

Tag: Koronavirus

S’ka në Rahovec, 46 raste të reja me koronavirus në gjithë...

46 raste të reja janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë. Ndërkaq, në komunën tonë nuk është regjistruar asnjë i tillë për kohën...

Asnjë në Rahovec, 55 raste të reja me koronavirus në Kosovë

55 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe asnjë në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh IKSHPK-ja përmes një postimi në faqen...

2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

70 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 2 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

3 raste të reja me koronavirus në Rahovec, 50 në gjithë...

50 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 3 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

Dy raste të tjera me Covid-19 në Rahovec

92 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 2 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

119 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 2 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

Asnjë në Rahovec, bie numri i të infektuarve në nivel vendi

78 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe asnjë në komunën tonë. Kështu njoftoi para pak çastesh IKSHPK-ja përmes postimeve tashmë të zakonshme të...

1 rast i ri me koronavirus në Rahovec

112 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 1 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

S’ka në Rahovec, 136 raste të reja me koronavirus në Kosovë

136 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe asnjë në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

3 raste të reja me koronavirus në Rahovec

111 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 3 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...