640x74

Tag: Koronavirus

2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

158 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 2 në komunën tonë. Kështu ka bërë të ditur para pak çastesh instituti kombëtar i...

LAJMI I FUNDIT: 2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

2 raste të reja me koronavirus në komunën tonë dhe 142 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetësisë publike. Më...

LAJMI I FUNDIT: S’ka në Rahovec, 193 raste të reja me...

Asnjë rast i ri me koronavirus në komunën tonë dhe 193 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...

Kosova, e para në botë me vdekjet nga COVID-19 në 1...

Numri i personave të infektuar me COVID-19 në vend ka arritur në 10 mijë e 795, ku prej tyre 365 kanë humbur jetën, ndërkaq...

1 rast i ri me koronavirus në Rahovec

171 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe 1 në komunën tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

LAJMI I FUNDIT: 1 rast i ri me koronavirus në Rahovec

190 raste të reja me koronavirus në Kosovë dhe një në komunën tonë. Kështu ka bërë të ditur para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit...

Regjistrohen dy raste të tjera me koronavirus në Rahovec

2 raste të tjera me koronavirus në Rahovec dhe 218 në gjithë Kosovën. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në...

LAJMI I FUNDIT: 2 raste të reja me koronavirus në Rahovec

2 raste të reja me koronavirus në komunën tonë dhe 250 në gjithë Kosovën. Kështu ka bërë të ditur para pak çastesh instituti kombëtar...

LAJMI I FUNDIT: Asnjë në Rahovec, ky është numri i rasteve...

168 raste të reja me koronavirus në vendin tonë. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në Kosovë. Më poshtë edhe postimi...

LAJMI I FUNDIT: 3 raste të reja me koronavirus në Rahovec

3 raste të reja me koronavirus në komunën tonë dhe 142 në gjithë vendin. Kështu ka njoftuar para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik...