640x74

Tag: Vreshtarët

Super Kalaveshi në Rahovec – peshon 1.5 KG

Në Rahovec është fundi i sezonit të vjeljes së rrushit dhe me këtë rast është matur edhe super kalaveshi. Në vreshtat e Nasib Oruqit...

“Ai ishte pjesë e tribunave”, Vreshtarët shprehin ngushëllime për vdekjen e...

Një i ri nga Rahoveci dje ndërroi jetë pas një aksidenti fatal në Komoran. Shkuarja e tij e hershme në amshim trishtoi qytetin mbarë, ...

Në prag të Fitër Bajramit, “Vreshtarët” asistojnë Iniciativën Pozitive në shpërndarjen...

Tifozët "Vreshtarët" sot i janë bashkangjitur karvanit humanitar të udhëhequr nga Iniciativa Pozitive, në shpërndarjen e 72 pakove ushqimore në ndihmë të familjeve në...

Vreshtarët: Qëndroni në shtëpi, do të rikthehemi sërish bashkë, më të...

Nuk ndalen thirrjet për të qëndruar në shtëpi dhe për ta luftuar koronavirusin. Së fundi, të njëjtën thirrje e kanë bërë edhe tifozët e Rahovecit,...