Super Kalaveshi në Rahovec – peshon 1.5 KG

Në Rahovec është fundi i sezonit të vjeljes së rrushit dhe me këtë rast është matur edhe super kalaveshi.

Në vreshtat e Nasib Oruqit super kalaveshi peshon 1.5 KG. Rrushi është i llojit Vranac.

640x74

Vreshtarët patën vit të bereqetshëm, megjithatë ende ndihen të neglizhuar nga Qeveria e Kosovës për mungesën e tregjeve dhe hapjen e kufinjve për eksport.

Pandemia ka goditur edhe Vreshtarët, por deri tash kanë mbetur peng i mos votomit tē ligjit tē Rimëkembjes ekonomike.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.