VV në Rahovec kritikon Latifin për çasjen e tij ndaj projekteve për rinovim – “Thumbon” edhe kryeinspektorin e komunës që aprovoi punët e parregullta

Dega e Vetëvendosjes në Rahovec, ka kritikuar qeverisjen e Smajl Latifit, pasi sipas tyre, ky i fundit, ka dështuar në menaxhim të kryerjes së punimeve për rinovim të asfaltit në rrugën kryesore të qytetit dhe jo vetëm.

Madje, ata kanë kritikuar edhe kryeinspektorin e komunës, që aprovoi këto punë, ani pse shihet pastër se punimet nuk janë as në elementin e tyre.

Më poshtë edhe postimi i plotë.

E kemi cilësuar si të pa drejtë riasfaltimin e kësaj shtrese të asfaltit në qendër të qytetit të Rahovecit që nisi pa…

Posted by Lëvizja Vetëvendosje-Rahovec on Friday, July 24, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.