Vendoset tuneli dezinfektues në Rahovec

Në Rahovec është vendosur tuneli dezinfektues, i cili do t’u mundësojë qytetarëve pastrimin e nevojshëm dhe të sigurt para çdo hyrje në secilën pikë të bizneseve afariste të domosdoshme.

Vendosjen e tij dhe të fillimit të rregullt të funksionimit, e konfirmoi kreu i komunës, Smajl Latifi përmes një postimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook”.

Më poshtë edhe postimi i plotë:

VENDOSET TUNELI DEZINFEKTUES TE SEMAFORAT E QYTETIT NË RAHOVEC Të nderuar qytetarë,Tuneli dezinfektues prej sot është…

Posted by Smajl Latifi on Sunday, April 19, 2020

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.