640x74

Tag: Tuneli dezinfektues

Vendoset tuneli dezinfektues në Rahovec

Në Rahovec është vendosur tuneli dezinfektues, i cili do t'u mundësojë qytetarëve pastrimin e nevojshëm dhe të sigurt para çdo hyrje në secilën pikë...