Thirrje për plotësim të pyetësorit lidhur me sheshin e qytetit në Rahovec

Kanë filluar tashmë edhe hapat e parë lidhur me projektimin dhe mënyrën sesi do të duket sheshi qëndror i qytetit tonë.

Tashmë, është formuar edhe një pyetësor për qytetarët, ku do të ipen ide të ndryshme lidhur me atë sesi mund të duket ky shesh.

640x74

Më poshtë e keni edhe pyetësorin në fjalë, ndërsa do të ishte e mirëseardhur që t’i kushtoni dy minuta kohë dhe ta plotësoni.

https://app.maptionnaire.com/sq/8939/?fbclid=IwAR2Gj7eVRw9dBKqkESrZdQg1o2kShXK4oMY-wvJUfOcX50mMbsnCt7w8ZG4

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.