640x74

Tag: Sheshi

Thirrje për plotësim të pyetësorit lidhur me sheshin e qytetit në...

Kanë filluar tashmë edhe hapat e parë lidhur me projektimin dhe mënyrën sesi do të duket sheshi qëndror i qytetit tonë. Tashmë, është formuar edhe...