640x74

Tag: Bursa

DKA publikon raportin dhe listën me emrat e 145 përfituesve të...

DKA, publikon raportin dhe listën me emrat e 145 përfituesve të bursave për student  për vitin akademik 2019/2020 Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e...

Shtyhet afati i aplikimit për bursat studentore në komunën e Rahovecit

Njoftim për shtyrjen e afatit të aplikimit në konkursin për ndarjen e bursave studentore. Të nderuar student të komunës së Rahovecit, Drejtoria Komunale për Arsim, për...

Konkurs për bursa për studentët e komunës së Rahovecit

Njoftim nga drejtoria Komunale e Arsimit në Rahovec për shpalljen e konkursit për bursa për student për vitin akademik 2019-2020 Drejtoria e Arsimit në Komunën...