Konkurs për bursa për studentët e komunës së Rahovecit

Njoftim nga drejtoria Komunale e Arsimit në Rahovec për shpalljen e konkursit për bursa për student për vitin akademik 2019-2020

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Rahovecit, njofton se ka shpallur konkurs për ndarjen e bursave për studentë për vitin akademik 2019-2020 për shkollimin universitar.

640x74

Sipas konkursit të lëshuar nga kjo drejtori, përfitues të këtyre bursave do të jenë të gjithë ata studentë që janë banorë të Komunës së Rahovecit dhe të cilët përmbushin kriteret e përgjithshme.

Dokumentet dorëzohen në zyrat e Drejtorisë për Arsim në Komunën e Rahovecit në afat prej 20 ditësh nga dita e publikimit në tabelën e shpalljeve të objektit të Komunës dhe mjetet e informimit publik.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.