640x74

Tag: Ali Dula

Mbrojtja e vlerave të UÇK-së

Në këto 20 vite secilit politikan ia kemi pa ibretin për UÇK-në. Por, në këto ditë u ngrit një zë i madh kundrejt kryeministrit...

Gjuha fashiste e deputetit

Shkruan: Ali Dula Ka disa ditë që disa deputetë të rinj të LDK-së duke konsumuar qëndrim e leksik politik, ngarendin se cili më mirë dhe...

ZALLAHIA DHE PAPËRGJEGJËSIA E POLITIKËS

Në një kohë tejet të vështirë mbarëglobale nga pandemia “corona virus”, sot qytetari i Kosovës ka më shumë drojë, dhimbje e pasoja nga politika...