Që nga nesër, furrat e operatorët ekonomikë në Rahovec, obligohen ta bëjnë ambalazhimin e bukëve

Drejtori i Drejtorisë për Punë Inspektuese, Besnik Hoti, ka bërë të ditur se nga nesër, të gjitha furrat dhe operatorët tjerë ekonomik OBLIGOHEN, që të bëjnë abalazhimin e bukëve dhe produkteve të tjera të miellit.

Gjithashtu, OBLIGOHEN që personelin t’a pajisin me mjete mbrojtëse.

“Inspektorati komunal do të jetë në monitorim, sepse shëndetin e qytetarëve dhe parandalimin e virusit, e kemi prioritet”, ka thënë drejtori Hoti.

Nga nesër, të gjitha furrat dhe operatorët tjerë ekonomik OBLIGOHEN, që të bëjnë ambalazhimin e bukëve dhe produkteve të…

Posted by Besnik SH Hoti on Friday, March 27, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.