640x74

Tag: Besnik Hoti

Që nga nesër, furrat e operatorët ekonomikë në Rahovec, obligohen ta...

Drejtori i Drejtorisë për Punë Inspektuese, Besnik Hoti, ka bërë të ditur se nga nesër, të gjitha furrat dhe operatorët tjerë ekonomik OBLIGOHEN, që...