Puseta e rrezikshme në njërën prej rrugëve kryesore të qytetit

Qytetarët që e frekuentojnë vazhdimisht njërën prej rrugëve kryesore të qytetit dhe bizneset që e ushtrojnë veprimtarinë në këtë segment rrugor, po ankohen pandalë lidhur me pusetën që gjendet aty.

Në fotot dhe videon e siguruar nga “Rahoveci24”, shihen problemet që i ka shkaktuar ky lloj “bashkëpunimi” mes shiut dhe pusetës, që ka ndikuar jashtëzakonisht shumë keq në lansimin mbi të mbeturinave.

640x74

Shpresojmë që organet komunale të veprojnë sa më shpejt të jetë e mundur.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.