640x74

Tag: Puseta

Puseta e rrezikshme në njërën prej rrugëve kryesore të qytetit

Qytetarët që e frekuentojnë vazhdimisht njërën prej rrugëve kryesore të qytetit dhe bizneset që e ushtrojnë veprimtarinë në këtë segment rrugor, po ankohen pandalë...