Përboqi: Mos ndizni zjarre qëllimisht, po shkaktohen dëme të mëdha

Drejtori i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim në komunën e Rahovecit, Hasan Përboqi ka kërkuar nga qytetarët të kenë ndërgjegjësim sa më të madh në kujdesjen ndaj pyjeve.

Kjo pasi ditët e fundit është parë që një numër i madh i tyre janë djegur për shkak të pakujdesisë së qytetarëve, raporton Rahoveci24.

Përboqi, këtë kërkesë dhe angazhimin e zjarrfikësve e publikoi në një postim në profilin zyrtar të rrjetit social “Facebook”.

Mbi 48 orë ballafaqim i drejtëpërdrejtë me zjarrin dhe ballafaqimi ende vazhdon edhe në këto orë të vona, shumë hektar…

Posted by Hasan Përboqi on Friday, March 20, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.