640x74

Tag: Hasan Përboqi

Përboqi: Mos ndizni zjarre qëllimisht, po shkaktohen dëme të mëdha

Drejtori i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim në komunën e Rahovecit, Hasan Përboqi ka kërkuar nga qytetarët të kenë ndërgjegjësim sa më të madh...