Njoftim nga DBPZhR për fermerët lidhur me subvencionet për vitin 2020

Njoftim nga DBPZhR për fermerë për subvencionet për vitin 2020.

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural (BPZhR), në Komunën e Rahovecit njofton të gjithë fermerët për hyrjen në fazën e fundit të aplikimit për pagesa direkte-subvencione për këtë vit.

640x74

Kërkojmë nga ju që ta shfrytëzoni të drejtën tuaj për aplikim deri të Premten. Ju njoftojmë se këtë vit nuk do të ketë shtyerje të afatit për aplikim.

Programi për aplikim do të jetë i hapur deri më:

14.08.2020

E Premte

Ora:16:00

Suksese fermerëve të vyeshëm të komunës sonë.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.