640x74

Tag: Fermerët

Njoftim nga DBPZhR për fermerët lidhur me subvencionet për vitin 2020

Njoftim nga DBPZhR për fermerë për subvencionet për vitin 2020. Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural (BPZhR), në Komunën e Rahovecit njofton të gjithë...

Hapja e tregut vendor, e domosdoshme për fermerët e Rahovecit

Komuna e Rahovecit është duke bërë përpjekje të vazhdueshme për gjetjen e ndonjë zgjidhje që fermerët të mund ti shisnin produktet e tyre në...