Nesër fillon punën platforma më e re mediale në vend, Kanal10

Platforma më e re mediale në vend, Kanal10 nesër fillon edhe zyrtarisht punën e saj.

E krijuar nga një grup gazetarësh profesionistë dhe me synim të vetëm mirëinformimin e gjithë qytetarëve që jetojnë në trojet shqiptare, Kanal10 vjen para jush me një skemë të gjerë programore.

Siç dihet, një nga themeluesit e këtij kanali kombëtar është edhe bashkëvendasi ynë, Fidan Rama.

Më poshtë edhe konfirmimi nga faqja zyrtare e kanalit për fillimin e punës që nga data 10 Gusht.

KANAL 10 NIS TRANSMETIMET TË HËNËN10 gushti i vitit 2020 shënon një tjetër moment të rëndësishëm në skenën mediale të…

Posted by Kanal10 on Sunday, August 9, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.