640x74

Tag: Kanal10

Nesër fillon punën platforma më e re mediale në vend, Kanal10

Platforma më e re mediale në vend, Kanal10 nesër fillon edhe zyrtarisht punën e saj. E krijuar nga një grup gazetarësh profesionistë dhe me synim...