Max Clean, firma e parë e pastrimit të xhamave në Rahovec

Përvoja disavjeçare në Prishtinë dhe dëshira për t’u rikthyer në vendlindje, kanë “detyruar” të riun Edison Jupa që të hap një biznes të ri, më se të nevojshëm për qytetin tonë.

Pastrimi i xhamave, qoftë në lokale afariste apo nëpër shtëpitë tuaja, me siguri se është një nga sfidat më të mëdha, pasi pastrimi formal ndoshta plotëson apetitet tona për një kohë të shkurtër, por prania dhe angazhimi i njerëzve që merren ekskluzivisht me këtë profesion, do t’i japin shije të padiskutueshme ambientit tuaj që posedon xhama.

640x74

Ai e ka vërtetuar këtë me punën e jashtëzakonshme në kryeqytet, teksa një numër i madh i qytetarëve në Rahovec, veçse e kanë aranzhuar që ta kenë atë sa më herët.

Numri i telefonit: 049 595 039

Për më shumë të dhëna, klikoni në faqen e tij zyrtare në rrjetin social “Facebook”. /Rahoveci24/

https://www.facebook.com/MaxCleanRahovec/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.