640x74

Tag: Max Clean

Max Clean, firma e parë e pastrimit të xhamave në Rahovec

Përvoja disavjeçare në Prishtinë dhe dëshira për t'u rikthyer në vendlindje, kanë "detyruar" të riun Edison Jupa që të hap një biznes të ri,...