Lista e VV-së për asamble – një listë ku dominojnë të rinjtë

Lëvizja Vetëvendosje ka publikuar listën e plotë që do të garojë për asamble në zgjedhjet e 17 tetorit.

Ky subjekt politik ka publikuar një listë krejt ndryshe nga zgjedhjet e kaluara, ku dominojnë kryesisht të rinjt.

640x74

Leonard Morina e kryeson listën, kurse në top 10-she dominojnë të rinjt, teksa në përbërje të listës ka edhe aderime të reja.

Duhet të thuhet se ky formacion politik për asamble është më i konsoliduar nga VV për dallim nga zgjedhjet e kaluara dhe sigurisht se kjo parti do të jetë sfiduesja kryesore e AAK-së për të marrë pushtetin në Rahovec duke parë përvojën e krijuar në vitet e fundit dhe kualitetin në përbërjet e veta.

Në listë vërehet mungesë e prezencës së emrave të vjetër që ishin pjesë e VV-së, si Gazmend Hajda e Ali Zhuniqi. I pari është njeriu kryesor i VV-së në KQZ, teksa për të dytin nuk dihet arsyeja e mos kandidimit për asamble.

Lista e plotë e VV-së pas asambleistë:

1. Leonard Morina

2. Muharem Shtavica

3. Shqipe Kryeziu

4. Masar Shala

5. Ilir Pallqa

6. Vjosa Isma

7. Munib Durguti

8. Zana Qanta

9. Fikret Hoti

10. Hamdi Kastrati

11. Merisa Sharku

12. Sherif Bytyqi

13. Shqipe Haliti

14. Samir Pista

15. Habib Dina

16. Shyhrete Jashari-Hoti

17. Mehmet Gashi

18. Dëfrim Kafexhiu

19. Mustaf Haxhimustafa

20. Betim Bytyqi

21. Elvedina Selmancena

22. Mërgim Sahitaj

23. Ramadan Krasniqi

24. Vlora Vuçitërna

25. Hazir Luta

26. Veton Thaqi

27. Doruntina Halilaj

28. Zymer Hoti

29. Refki Zeneli

30. Nashide Shehu

31. Hysni Kastrati

32. Eliesa Reshiti

33. Hasan Makshana

34. Leard Cana

__________________

Ofertat për asambleista dhe parti politike në Rahoveci24Kliko Ketu

Kontakt për sponsoriome të fushatës: info@rahoveci24.com

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.