Bëje diferencën në fushatë – ofertë për kandidatët për asamble, kryetar dhe parti politike

Rahoveci24 është i përkushtuar për të vazhduar në mbajtjen e paanshmërisë në interes të qytetarëve të komunës së Rahovecit, duke qenë opozita më e fortë e pushteteve nga viti 2014.

Kësaj radhe, Rahoveci24 sjell një mundësi të barabartë për të promovuar punën në para-fushatë dhe gjatë fushatës elektorale deri më 17 tetor për kandidatët për asamble dhe partitë politike (gara për kryetar).

640x74

Rahoveci24 është portali më i madh lokal që vepron në komunën e Rahovecit dhe madje edhe më gjerë, ku rrugëtimi nisi nga viti 2014 dhe u bë shembull i ngritjes së kauzave në dobi të qyetarëve të komunës së Rahovecit, nxiti qytetarinë dhe luftoi krimin e organizuar dhe korrupsionin të niveleve më të larta. 

Andaj, Rahoveci24 është mundësia më e mirë për politikanët e rinj që të krijojnë profil të pastër e të suksesshëm politik duke u paraqitur para një mase madhe të qytetaërve të komunës së Rahovecit që janë prezent online!

Statistikat e Rahoveci24:

Pëlqime:
20634 qytetarë të komunës së Rahovecit
Shikimet në javën e fundit:
60 mijë
Ndërveprimet (komente, pëlqime, klikime në postime) në javën e fundit: 40 mijë


Nëse je me Rahoveci24 e ke në krah portalin lokal më të madh dhe më të klikuar – këtë e dëshmojnë statistikat në raport me portalet tjera!

____________________________

OFERTA për ASAMBLEISTË

(ofertat janë me zbritje dhe vlejnë deri më 17 tetor)

Paketa Standard për asambleistë

1 Lajm –
në portalin Rahoveci24 me kërkesë të kandidatit – lajmi shpërndahet në faqen e Rahoveci24 në Facebook.
1 Postim – i fotos zyrtare të kandidatit në faqen e Rahoveci24 në Facebook
1 Story –
postim i fotos zyrtare të kandidatit në storyn e Rahoveci24 në Facebook

Çmimi: 100 euro

_________________________

Paketa Premium për asambleistë

1 Intervistë me shkrim me kandidatin për asamble.
2 Lajme – në portalin Rahoveci24 me kërkesë të kandidatit lajmi shpërndahet në faqen e Rahoveci24 në Facebook.
2 Postime – të fotos zyrtare të kandidatit në faqen e Rahoveci24 në Facebook në periudha të ndryshme.
2 Story –
postim i fotos zyrtare të kandidatit në storyn e Rahoveci24 në Facebook.

Çmimi: 200 euro

__________________________________

Paketa Gold për asambleistë

Mbulim shtesë me video dhe fotografi

2 intervista – me video

5 lajme – me foto profesionale

3 Postime – të fotos zyrtare të kandidatit në faqen e Rahoveci24 në Facebook në periudha të ndryshme.

4 Story –
postim i fotos zyrtare të kandidatit në storyn e Rahoveci24 në Facebook

Çmim i negociueshëm!

Kandidatët për asamble sugjerohet të kontaktojnë duke shkruar në e-mailin: info@rahoveci24.com

__________________________________

OFERTA për KRYETAR

Varet nga kërkesat e kandidatit apo partisë. Rahoveci24 është i hapur të negociojë për secilën kërkesë të secilës parti dhe në varësi të kësaj të krijojë ofertën e përshtatshme për mbulim në para-fushatë dhe gjatë fushatës zyrtare.

Shërbimet e përfshira:

Mbulim me Foto dhe Video për nevojat e kandidatit/partisë
Transmetim LIVE në Rahoveci24 dhe RahoChannel të aktiviteteve të kandidatit për kryetar/partisë politike.
Lajme në portalin Rahoveci24
Publikimet e lajmeve në faqen e Facebookut të Rahoveci24
Postime në story të faqes së Rahoveci24

Etj sipas nevojës dhe ofertës që negociohet!


Për ofertë dhe negociata kontaktoni: info@rahoveci24.com

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.