Lista e AAK-së për asamble: Pothuajse krejt drejtorët e Smajlit, emra të rinj po ashtu

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka publikuar listën për asamble komunale.

Sipas asaj që sheh Rahoveci24 nga kjo listë, vërehet prania e të gjithë drejtorëve, të cilat si duket do të testohen në elektorat.

640x74

I vetmi drejtor që nuk është i përfshirë në listën për asamble është ai i shërbimeve publike, Përparim Krasniqi.

Bartës i listës ndërkaq do të jetë Fatmir Iska, ish-kandidati për deputet.

Lista e plotë e AAK-së e plotë e publikuar për herë të fundit si e tillë nga portali Rahoveci24, pasi për të mbajtur korrektësinë publikimet e asambleistëve dhe partive do të jenë të sponsorizuara – përveç njoftimeve basike si ky:

1. Fatmir Iska

2. Afrim Dina

3. Bjondina Kleqka

4. Samir Mustafa

5. Berat Duraku

6. Saranda Sallteku

7. Ali Morina

8. Rumir Zhuniqi

9. Besmire Bytyçi

10. Avni Morina

11. Hasan Përboqi

12. Suade Bugari-Sokoli

13. Afrim Berisha

14. Afrim Oruqi

15. Vjosa Krasniqi

16. Valmir Gashi

17. Artan Asllani

18. Donjeta Vuçitërna

19. Feriz Thaçi

20. Drilon Mustafa

21. Dafina Gashi

22. Armend Kryeziu

23. Arbër Zenuni

24. Rukije Morina

25. Binak Berisha

26. Nadir Sulejmani

27. Hatmane Goli

28. Mejdi Kabashi

29. Bekim Krasniqi

30. Doruntina Sopjani

31. Alban Bajraktari

32. Ismet Kastrati

33. Shukrije Himaj

34. Hanemshahe Selmancena

__________________

Ofertat për asambleista dhe parti politike në Rahoveci24Kliko Ketu

Kontakt për sponsoriome të fushatës: info@rahoveci24.com

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.