Kjo është data e fundit kur punëtorët e sektorit privat mund të aplikojnë për përfitimet nga pakoja emergjente e qeverisë

Kryetari i Sindikatës së sektorit privat Jusuf Azemi pas takimit me ministrin e Financave dhe Transfereve Besnik Bislimin, tha se janë të kënaqur me Pakon Emergjente të miratuar nga Qeveria.

Po ashtu tha se me Bislimin u dakorduan që na këtë pako të përfshihen edhe punëtorët teknik dhe ata që merre me higjienën nëpër spitale.

640x74

Azemi njoftoi po ashtu që edhe afati për aplikim për mbështetje nga kjo pako për përfituesit të shtyhet deri më 15 maj për shkak të sigurimit të dokumentacionit pasi edhe administratat punojnë me staf të reduktuar.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.