640x74

Tag: Ekonomi

Kjo është arsyeja pse disa punëtorë ende nuk i kanë marrë...

Qysh nga 11 prilli ka filluar aplikimi, me qëllim përfitimi nga pako emergjente. E është një numër i madh i kompanive private të cilët kanë...

Banka Botërore paralajmëron rënie të madhe ekonomike në Kosovë

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në twitter ka treguar se Banka Botërore ka thënë se parashikimi më...

Ministria e Financave: Sot dalin pagat dhe shtesat prej 300 euro...

Ministria e Financave dhe Transfereve thotë se pagat e punëtorëve në sektorin publik dhe shtesat për disa kategori do të kryhen gjatë ditës së...

Kjo është data e fundit kur punëtorët e sektorit privat mund...

Kryetari i Sindikatës së sektorit privat Jusuf Azemi pas takimit me ministrin e Financave dhe Transfereve Besnik Bislimin, tha se janë të kënaqur me...