Kjo është barnatorja e vetme kujdestare në Rahovec përgjatë orës policore të ditës së sotme

Ministria e Shëndetësisë, tashmë ka publikuar edhe listën e re të barnatoreve kujdestare që do të operojnë në Rahovec dhe jo vetëm.

Ashtu siç edhe mund ta shihni në listën e plotë, barnatorja e vetme nga Rahoveci që do të jetë e hapur nga ora 17:00 e ditës së sotme e deri në orën 06:00 të datës 12 Prill është Remedia, që gjendet afër QKMF’së Rahovec.

Më poshtë edhe lista e plotë.

Lista e barnatoreve kujdestare për 11 prill 2020

Posted by Ministria e Shëndetësisë on Saturday, April 11, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.