640x74

Tag: Barnatorja

Kjo është barnatorja e vetme kujdestare në Rahovec përgjatë orës policore...

Ministria e Shëndetësisë, tashmë ka publikuar edhe listën e re të barnatoreve kujdestare që do të operojnë në Rahovec dhe jo vetëm. Ashtu siç edhe...