Gjest neveritës nga komuna, bujqit paguajnë nga 1 euro për t’u pajisur me dëftesën e lejes së punës

Një gjest që lë për t’u dëshiruar nga komuna e Rahovecit.

Sipas ish-kandidatit për kryetar të komunës nga radhët e Vetëvendosjes, Visar Korenica, kreut të komunës po i intereson më shumë që t’ua marrë bujqve nga 1 euro për t’i pajisur ata me dëftesën e lejes së punës gjatë kohës që është e ndalur për qytetarët tjerë.

Më poshtë edhe postimi i plotë i Korenicës.

Kryetarit te Komunës së Rahovecit më shumë i intereson të kërkojë pagesë nga bujqit se sa të mbajë rend dhe distancë…

Posted by Visar Korenica on Wednesday, April 15, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.