640x74

Tag: Komuna

Njoftohen qytetarët e komunës së Rahovecit, se Kryetari Smajl Latifi organizon...

Njoftohen qytetarët e komunës së Rahovecit, se Kryetari i Komunës, z.Smajl Latifi organizon debatin  publik me qytetarë për gjashtë (6) mujorin e parë të...

Vazhdon pastrimi i rrugëve në qytetin e Rahovecit

Vazhdon pastrimi i rrugëve në qytetin e Rahovecit. Komuna e Rahovecit ka vazhduar me pastrimin dhe dezinfektimin e rrugëve në qytet si masë mbrojtëse kundër...

Gjest neveritës nga komuna, bujqit paguajnë nga 1 euro për t’u...

Një gjest që lë për t'u dëshiruar nga komuna e Rahovecit. Sipas ish-kandidatit për kryetar të komunës nga radhët e Vetëvendosjes, Visar Korenica, kreut të...

Qytetarët dhe bizneset kërkesat duhet t’i adresojnë në shtabet emergjente komunale

NJOFTIM ME RËNDËSI NGA ASOSACIONI I KOMUNAVE TË KOSOVËS QYTETARËT DHE BIZNESET KËRKESAT DUHET TI ADRESOJNË NË SHTABET EMERGJENTE KOMUNALE Të nderuar qytetarë, Ju informojmë se...

Mbahet mbledhja e Shtabit të Posaçëm Emergjent në komunën e Rahovecit

Mbahet mbledhja e Shtabit të Posaçëm Emergjent në komunën e Rahovecit, diskutohet për situatën aktuale në komunë si pasoj e përhapjes së Covid19 dhe...