Gjest fenomenal, qytetari nga Rahoveci dhuron 450 maska dhe 30 mbrojtëse

Qytetari nga Rahoveci, Agim Haxhimeri ka bërë një gjest shembullor, duke dhuruar 450 maska dhe 30 mbrojtëse për bashkëqytetarët e tij.

Paketën ndihmëse e ka drejtuar në komunë, ku prej nga aty do të marrë rrugë te ata që do të kenë nevojë për to.

640x74

Nënkryetari i kuvendit komunal, Fatmir Iska, përmes një postimi në rrjetin social “Facebook” falenderoi z. Haxhimeri për ndihmën e dhuruar dhe shembullin që dha tek të tjerët, ku në këtë kohë të gjithë duhet të jemi me vullnet për ta ndihmuar njëri-tjetrin dhe së bashku ta kalojmë këtë sfidë.

https://www.facebook.com/fatmir.iska/posts/10224454508929455

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.