Flet i infektuari nga Malisheva që shiti fidane në Krushë të Madhe të Rahovecit

Dy tregtarë nga Komuna e Malishevës ditën e premte kanë shitur fidane në fshatin Krushë e Madhe.

Mirëpo, këta të dy kanë rezultuar pozitiv me koronavirus. Njëri prej tyre ka rrëfyer ngjarjen duke thënë se nuk ka pasur ide se ishte i infektuar me koronavirus.

Ai ka thënë se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe shpreson të lirohet për në shtëpi.

Sipas tij asnjë në familjen e tij nuk ka qenë pozitiv me koronavirus dhe se nuk e dinë se nga kush ka mund të infektohet.

Ai thotë se e ka familjarë kryetarin e komunës së Malishevës.

“Katunar jena, kushëri”, deklaron i njëjti.

23 vjeçari ka thënë se ka shkuar në Krushë të Rahovecit për të dorëzuar fidanet, ku u arrestua dhe u dërgua në burgun e Gjakovës dhe pas analizave rezultoi pozitiv me koronavirus.

FLET I INFEKTUARI NGA MALISHEVA QË SHITI FIDANE NE KRUSHË TË MADHE

FLET I INFEKTUARI NGA MALISHEVA QË SHITI FIDANE NE KRUSHË TË MADHES'dija që jam infektuar, vetëm i kemi lënë fidanet – U arrestuam.

Posted by RTV Dukagjini on Wednesday, April 8, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.