Fillojnë punimet për ndërtimin e rrugës në relacionin Rahovec – Pataqan i Ulët

Kanë filluar punimet për ndërtimin e rrugës në relacionin Rahovec-Pataqan i Ulët

Komuna e Rahovecit po vazhdon me realizimin e projekteve që kanë për qëllim përmirësimin e infrastrukturës rrugore si në qytetin e Rahovecit po ashtu edhe nëpër fshatra.

Një projekt, i rëndësisë së madhe në të cilin kanë filluar punimet është edhe ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës në relacionin Rahovec-Pataqan i Ulët.

Për fillimin e punimeve në këtë projekt, z.Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, u shpreh se ky projekt është i një rëndësie të veçantë sa i përket infrastrukturës rrugore sepse krijon kushte të mira të qarkullimit dhe lëvizjes se qytetarëve.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.