Elhami Zeka nga Pataqani i Ulët dhuron 50 thasë miell dhe 20 pako ushqimore për familjet në nevojë

Qyteti i Rahovecit. Rahovec. 28.05.15. Photo: Atdhe Mulla

Komuna e Rahovecit, sot ka pranuar donacionin e radhës nga z.Elhami Zeka nga fshati Pataqan i Ulët për familjet në nevojë sociale.

Donacioni përshin gjithsej 50 thasë miell dhe 20 pako ushqimore të cilat janë të dedikuara për familjet në nevojë në Komunën e Rahovecit.

Nënkryetari i Komunës, z.Fatmir Iska e falenderon z.Elhami Zeka për këtë donacion!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.