640x74

Tag: Ndihma

Elhami Zeka nga Pataqani i Ulët dhuron 50 thasë miell dhe...

Komuna e Rahovecit, sot ka pranuar donacionin e radhës nga z.Elhami Zeka nga fshati Pataqan i Ulët për familjet në nevojë sociale. Donacioni përshin gjithsej...