Artvision konfirmon bashkëpunimin me Telkos – Dyfishon frekuencat e internetit dhe pasuron listën e kanaleve

Kompania Artvision ka bërë hapin e radhës, duke arritur një bashkëpunim-marrëveshje me Telkosin. Kjo do të shënojë rritje të jashtëzakonshme në frekuencat e internetit dhe pasurim të kanaleve në televizion. 

Përmes faqes zyrtare të rrjetit social “Facebook”, Artvision ka njoftuar klientët për këto ndryshime, teksa gjithashtu ka konfirmuar se do të jetë afër jush çdo ditë dhe në çdo kohë. 

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.