Agjenda e aktiviteteve për 14 Qershor – Ditën e Çlirimit të Rahovecit

Qyteti i Rahovecit. Rahovec. 28.05.15. Photo: Atdhe Mulla

Agjenda e aktiviteteve për 14 Qershorin-Ditën e e Çlirimit të Komunës së Rahovecit

Me rastin e shënimit të Festës së “14 Qershorit” Ditës së Çlirimit të Rahovecit, Komuna e Rahovecit do të organizojë një sërë aktivitetesh kulturore-artistike.

640x74

Aktivitetet mbahen nën patronatin e Kryetarit të Komunës, z. Smajl Latifi.

Pjesëmarrja juaj nderon gjakun dhe sakrificën e dëshmorëve të kombit!

Jeni të mirëpritur të festojmë së bashku Festën e “14 Qershorit”, Ditës së Çlirimit të Rahovecit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.