Zyrtare: Prof. Dr. Idriz Vehapi kandidat për kryetar të Rahovecit nga PDK

Spread the love

Këshilli Drejtues i PDK-së Dega në Rahovec vendosi që kandidat per kryetar të komunës për zgjedhje Lokale të 22.10.2017 te jetë Dr. Idriz Vehapi ,

Rahovec, 26 korrik 2017

640x74

Këshilli Drejtues i Partisë Demokratike të Kosovës dega në Rahovec, në mbledhjen e mbajtur sot në prani të gjithë kryetarëve të nëndegëve ka shqyrtuar platformën e PDK-së dhe në mënyrë unanime është vendosur që kandidat për kryetar të komunës për zgjedhjet lokale të vitit 2017 të jetë z. Idriz Vehapi. Poashtu në këtë mbledhje janë zgjedh strukturat udhëheqëse të shtabit të PDK-së.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.