Zyrtare: Këta janë asamblistët e Kuvendit Komunal 2021-2025

Katër parti do të kenë përfaqësuesit e tyre në Kuvendin Komunal të Rahovecit nga zgjedhjet komunale të 14 tetorit 2021.

Sipas rezultateve të publikuara nga KQZ, AAK do të ketë 12 asamblistë, 7 do të ketë LVV, LDK dhe PDK nga 6 asamblistë.

Kandidatët e pakënaqur kanë 24 orë për t’u ankuar.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.