Xhevahire Hajda, arsimtarja heroinë që fitoi rastin deri në vendim të shkarkimit të Avni Morinës

Xhevahire Hajda është një prej mësimdhënësve të shumta që janë ankuar në Inspektoratin e Arsimit në Gjakovë për vendimet e paligjshme dhe politike të drejtorit të Arsimit, Avni Morinës.

Inspektorati i Arsimit të Gjakovës më datë 21 shtator kishte dërguar vendimin për shkarkimi pa të drejt ankese te kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi.

640x74

Sot ishte VV në Rahovec që publikoi vendimin të cilin ende nuk dihet nëse e ka zbatuar zyrtarisht Smajl Latifi.

Megjithatë, kush është mësimdhënësja që ka fituar këtë rast ndaj Avni Morinës.

Xhevahire Hajda është mësimdhënësja që e ka dërguar çështjen e saj në inspektorat ku edhe Inspektorati për Arsim i Gjakovës i ka dhënë të drejt asaj.

Rahoveci24 do të raportojë gjatë ditës së mërkurë të gjitha zhvillimet rreth kësaj çështje dhe nëse kryetari i komunës Smajl Latifi ka zbatuar ligjin për të shkarkuar një prej njerëzve më të besueshëm të tij, apo dorën e djathtë të tij. Avni Morinën.

Vendimi me rrjedhën e ankesës së një nga shumë mësimdhënëset që janë ankuar për Avni Morinën:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.