LVV në Rahovec: AAK-ja deformoi vullnetin e qytetarëve me shantazhe e kërcënime!

Lëvizja Vetëvendosje, dega në Rahovec, ka publikuar një komunikatë ku ka dënuar ashpër metodat e AAK-së për të fituar vota që janë në kundërshtim me të drejtat e qytetarëve të komunës së Rahovecit.

Në komunikatën e VV-së, thuhet se AAK ka shantazhuar bujqit me subvencionet, ka blerë votat e qytetarëve në ditën e zgjedhjeve dhe tash po shantazhon punonjësit shëndëtsor të cilët janë të kualifikuar dhe meritojnë pozitën e tyre.

640x74

Komunikata te Vetëvendosjes:

https://www.facebook.com/vvrahovec/posts/2893272964317097?__cft__[0]=AZXsjLGPjMj2bRTRi5GuSBKTRxs4yoo8WUuRYygV4v90_9ANY1x2yYdXqXZXvKlxNjp4hzYFrkvbTU-fl9Vmrzrc7cVoOdBhzxPFPdUkgvPqVEfyZp3UqMFpL8VfWPvOPyH0hIEHeC3s0Lvsmlus93Ee&__tn__=%2CO%2CP-R

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.