VV me reagim profesional për ujrat atmosferik, akuzojnë Smajlin për keqpërdorim të parave të taksapagueve

Lëvizja Vetëvendosje! dega në Rahovec, ka akuzuar kryetarin Smajl Latifi për keqpërdorim të mjeteve në tentimin për të dhënë zgjidhje për ujërat atmosferik.

Më poshtë sjellim reagimin tejet profesional me argumente dhe zgjidhje nga VV në Rahovec:

SI KEQPËRDOREN PARATË E TAKSAPAGUESVE NË RAHOVECTë shumta raste janë kur ekzekutivi i komunës tonë angazhohet për të…

Posted by Lëvizja Vetëvendosje-Rahovec on Thursday, October 8, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.