VV do t’i ketë 7 asamblistë, këta janë emrat e tyre

Lëvizja Vetëvendosje në Rahovec ka arritur të dyfishojë numrin e asamblistëve në zgjedhjet e 17 tetorit.

Për dallim nga katër vite më herët, tash VV do t’i ketë 7 asamblistë, që përbën rreth dyfishin e numrit të asamblistëve nga hera e kaluar.

640x74

Më i votuari nga asamblistët është Ilir Pallqa.

Pos tij, në Asamblenë Komunale do të jenë edhe bartësi i listës Leonard Morina.

Prej emrave të rinj që do të jenë pjesë e Asamblesë Komunale janë Merisa Sharku, Vlora Vuçitërna dhe Defrim Kafexhiu.

Karakteristike dhe e rrallë është e Sinan Kryeziut dhe Shqipe Kryeziut, të dy motër e vëlla që përbën një prej rasteve të rralla në zgjedhjet lokale.

Kështu Lëvizja Vetëndosje në Asamble Komunale shfaqet me energji të reja, e me synim për qeverisje të gjithëpërfshirjes me parti tjera në rast të fitores në balotazhin e 14 Nëntorit.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.