Vrasja e Elvisit, a është vrasje politike? Ja çka thotë Beatrisa Pista Demiri (Video)

Beatrisa Pista Demiri ishte e ftuara e parë e emisionit “Perspektiva” të portalit Rahoveci24.

Në emisionin e parë Beatrisa Pista Demiri u pyet nga prezantuesja Elmaze Mullabazi edhe për natyrën e vrasjes së Elvisit dhe nëse famlja beson se është vrasje politike, kur dihet se ka pasur spekulime për implikim të partisë ku ka qenë antar Pista.

Sipas Beatrisa Pista Demirit, ajo nuk e përjashton se është vrasje politike, por nuk e përjashton faktin se mund të jetë shfrytëzuar momenti politik.

640x74

Shikoni më poshtë videon nga minuta 9:00 për përgjigjen e plotë në këtë pyetje:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.